Prezi.com kurzuson jártunk

2018. április 10.

Az április 7-én kezdődő szakkollégiumi hétvégén egy izgalmas 15 órás prezi tréningen vehettünk részt, a Nemzeti Tehetség Program jóvoltából. Az esemény az EFOP- 3.4.1 -15-2015-00004 számú „A Wáli István Református Cigány Szakkollégium szakmai fejlesztése ” projekt keretében valósult meg.

A kurzus során mindannyiunk számára kifejezetten hasznos információkat sajátítottunk el. A jövőre nézve sokunkban felmerült a prezi alkalmazásának igénye. Mindenki egyénileg gyakorolhatta a különféle technikákat, laptop segítségével (pl.: mind mapping, zummolás, sztori alkotás, flow technika stb.)

 

 

Csúsz István tréner lelkesen magyarázta el a prezi használatához szükséges tudnivalókat, s mindazonáltal előadás-technikai információkkal is bőségesen ellátott bennünket. Ő maga kifejezetten figyelt az egyes emberekre, miként tudna minden résztvevőnek adni valamit. (Kezdő és haladó képzésünk volt egyben.)

 

Szerencsésnek érezhettük magunkat, hogy ebben a két napban lehetőségünk nyílt egy olyan tréningen részt venni, amelyen egyetemi előadás keretén belül is csak alig pár embernek sikerül. Azért is volt hasznos sokunk számára, mert többen voltunk, akik még nem csináltak ilyen prezentációt.

 

A képzés során kipróbálhattuk gyakorlatban is a frissen megszerzett tudásunkat. A második nap lezárásaként csoportokban dolgozva saját ötletek alapján prezis prezentációt készítettünk. Többen is kedvet kaptunk hozzá, hogy később is dolgozzunk a Prezivel.

 

Godó Irén - szakkollégista

Partnerek