"A WISZ segített az identitásom kialakításában"

2018. augusztus 14.

Miért szeretsz a Wáli István Református Cigány Szakkollégium tagja lenni? 

 

„A WISZ felsőoktatásban való jelenlétem szilárd alapja. Segített az identitásom kialakulásában és megértésében, kényelmes, komfortos kollégiumi szobákat biztosít, ösztöndíjjal támogat. Istentiszteleti alkalmak segítségével gondolkodásra serkent, nyelvtanulási lehetőséget kínál, hasznos előadásokkal, szemináriumokkal, tréningekkel segíti a fejlődésemet, tájékozottabbá tesz. 

 

Új tapasztalatokat és élményeket nyújt (általa jutottam el többek között Franciaországba, Németországba, a Balatont először a WISZ nyári táborának köszönhetően csodálhattam meg), és különösen tetszik a karácsony környékén immár szokássá váló közös ünneplés.

 

Talán az a legszimpatikusabb e kölcsönös együttműködésben, hogy úgy érzem, a szakkollégium felelősséget vállal értem: mentorral, nyelvtanárral, szakemberekkel köt együttműködést az én szakmai fejlődésem érdekében. Hálás vagyok mindezért. Ebben a tanévben nagyon örültem a Prezi-tréningnek. Egy új ismerettel lettem gazdagabb általa. Motiváltnak érzem magam arra, hogy gyakoroljam a Prezi használatát. Örülök annak is, hogy a szakkollégium segítségével lehetőségem van a nyár folyamán gyakornoki munkát végezni. Ez segíti a későbbi munka világába való integrációt.”

 

Godó Irén
Szociálpolitika mesterszakos hallgató, DE-BTK

 

Jelentkezz te is a Wáli István Református Cigány Szakkollégium hallgatójának!
Bővebb információ: http://www.wisz.hu/aloldal.php?id=9​

Partnerek