Köszönjük, CAMPUS Fesztivál!

2019. július 22.

Hallgatóink és munkatársaink ismét részt vettek Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei fesztiválján, a Nagyerdő szívében, az EFOP-1.3.7-17-2017-00221 "A Wáli István Református Cigány Szakkollégium tevékenységének bővítése és minőségi fejlesztése" projekt keretein belül.

 

Lassan hagyománnyá válik, hogy a Wáli István Református Cigány Szakkollégium is képviselteti magát a CAMPUS Fesztiválon, tavaly például. A Civil Faluban található sátrunkbál ezúttal is rengeteg ember ismerkedhetett meg hallgatóinkkal, munkatársainkkal (a WISZ-t közülük Mózes Áron igazgató, Kiss Andrea szakmai vezető és Lovász Márton lelkész képviselte) tevékenységünkkel, a keresztény roma szakkollégium jelentette értékrendszerrel.

 

A fesztiválozóknak alkalmuk nyílt kipróbálni a Habiszti Cigány kulturális társasjátékot, valamint cigány totót tölthettek ki WISZ-es ajándékokért. Sőt, Instagram-nyereményjátékot is indítottunk, a résztvevők #wiszdebrecen-hashtaggel tehették fel sátrunknál készült fotóikat az oldalra!

 

Lehet, hogy idén is látogatóink között volt egy-egy leendő hallgatónk? Augusztusban kiderül, addig is kattintsatok a felvételi felületünkre ITT, hiszen még nyitott a jelentkezés a 2019-2020-as tanévre!

 

Még több kép a galériában!

 

Partnerek