Beszélgetés Godó Katalin WISZ-hallgatóval a mentorálásról, a Kutatók Éjszakáján

2021. szeptember 24.

A Wáli István Református Cigány Szakkollégium másik doktorandusza, Godó Katalin is jelen lesz a kutatók éjszakáján, aki a Debreceni Egyetem Neveléstudományi Intézetének hallgatója. Idén munkatársaival a mentorálás tematikája köré fűzték fel a rendezvényüket.



Godó Katalin fontosnak tartja beszélni a szakkollégiumban folyó mentorálásról is, mely életének meghatározó része a mai napig. Ennek keretén belül egy egyetemi oktató foglalkozik vele, aki segíti érdemben szakmai fejlődését és előrehaladását a tudományos pályán és azon túlmenően is.

 

Szeretné, ha megtudná a közönség, hogy egy-egy mentor milyen mértékű pozitív változást, fejlődést képes előidézni valaki életében. Ő saját bőrén átéli ezt a mai napig. Mentorként és mentoráltként is jelen van egyaránt. Többedmagával mesél a mentorálás örömeiről, sikereiről.

 

Szeretettel várnak mindenkit, aki egy interaktív programon szeretne részt venni a főépületben. Szó lesz egyéni életutakról, sikertörténetekről, továbbá a mentorálás szerepéről a zenében is. A hangélményt pedig egy vizuális élménnyel is megfűszerezik, mely nem más, mint a papírszínház.

 

Az alábbi linken lehet részletesen tájékozódni: https://app.kutatokejszakaja.hu/esemenyek/debreceni-egyetem-1/a-mentoralas-mint-innovacio?fbclid=IwAR2pB_mT3dE53Zfko5YwY-oTpZkfsuifGht23Qa9-mkzW19ZNyjXfElYg6Q

Partnerek