Bowling-estén kapcsolódtak ki a Wálisok

2021. november 25.

2021. november 23-án a Hallgatói Tanács közös bowling estet szervezett a Debrecen Station Bowling Bárban, összesen 8 fő részvételével: Dóri, Évi, Barbi, Melinda, Krisztián, Dávid, Kati és Eszter mérte össze erejét.



A program keretén belül két órán keresztül játszhatott a csapat, s tesztelhette képességeit a bowling pályán. Többen is voltak a részvevők között, akik először vettek részt ilyen rendezvényen, mégis kiemelkedő érzékkel ragadták magukhoz a különböző súlyú és kaliberű golyókat.

 

A tevékenység egyfajta csapatépítő jelleggel is bírt, mert a résztvevők jó hangulatban beszélgethettek közben, s megismerhették, ki hogyan boldogul a bowling pályán. Érdekes, izgalmas és szoros eredmények születtek; s mindenki nagyon jól teljesített a végére.

 

A hallgatók közül rájöttek többen ilyen irányú tehetségükre is, s ezek után volt, aki úgy nyilatkozott, hogy a vizsgára való felkészülést is segítette egy ilyen jó hangulatú este, ugyanis lendületet és energiát tudnak meríteni a nehezebb időszakokban a pályán szerzett élményekből, a közös beszélgetésekből, a közben elhangzott viccekből. A résztvevők elégedettek voltak a saját szervezésű programmal, mely kicsit elfeledtette a jelen időszakban oly’ meghatározó pandémiát is.

 

Szöveg és fotó: Godó Katalin

Partnerek