Kikapcsolódás és élmény a Csokonai Színházban

2021. december 9.

A szakkollégiumi élet velejárója többek között a különféle közösségépítő programokon való részvételi lehetőség. Egyik ilyen programunk november 26-ára esett, amelynek keretén belül A nagybőgő című monodrámát nézhettük meg Debrecenben, a Csokonai Színházban.

 

A péntek esti kikapcsolódást minőségi időtöltéssé varázsolta a színdarab, amelyben az előadó zenéhez, illetve hangszeréhez fűződő viszonyán túlmenően személyes és társadalmi kérdések kerültek felszínre. Az előadást szakkollégisták és szakkollégiumi munkatársak egyaránt megtekintették, mintegy szabadon választható programként. A péntek esti időpont sem tántorította el a résztvevőket, az élmény hívogató volt annyira, hogy megérte színházi élmény útján kipihenni a hét fáradalmait.

 

Az elkövetkezendő napokban is megannyi közös élmény várt ránk (élményfestés, szabadulószoba, jégkorcsolya stb.). A sokrétű programkínálat annak köszönhető, hogy törekedtek a vezetőség és a munkatársak a szakkollégisták véleményét figyelembe véve arra, hogy mindenki találhasson magának tetsző programot.

 

Szöveg: Godó Irén

Partnerek