WISZ 2023 Bowling

2023. március 31.

Aktív kikapcsolódás a félév félidejében

 

Felmerülhet a kérdés, hogy mi okozhat kikapcsolódást a szakkollégista hallgatóknak és a vezetőségnek a félév kellős közepén?

Ezen gondolkozva döntött úgy a Hallgatói Tanács és a vezetőség, hogy márciusban a bowlingozást választják pihenési formaként, mintegy csapatépítő jelleggel. 2023.03.28-án 19:00 órakor gyűltek össze a résztvevők a Station bowling pályáin, hogy egymással versenyezve élvezzék az együtt töltött időt. A program 21 óráig tartott.

 

 

 

Négy csapat vonult fel ezen az estén, és csapatonként minden résztvevő bele adhatta a tudásának javát a győzelembe. Természetesen mindenki nyertesként fejezte be a játékot, tekintettel arra, hogy egy jó közösségi élménnyel lettek gazdagabbak a résztvevők, továbbá a félévi stressz levezetésében is aktív részt vállalt a program. A képeken jól látható az emelkedett hangulat.

 

 

 

A Stationben a bowlingon kívül számos egyéb kikapcsolódási lehetőség kipróbálásra is lehetőségük nyílt a résztvevőknek többek között a plüss halászatban és egy reflexiót fejlesztő játékban is örömüket lelték. A csapatépítő játék során mindenki jól érezte magát, a közösség építéséhez hozzáadott az aktív kikapcsolódási lehetőség, melynek szervezését és megvalósítását ezúton is köszönünk a Hallgatói Tanácsnak és a szakkollégium vezetőségének.

 

 

 

Ez a közösségi esemény a Wáli István Református Cigány Szakkollégium NTP – SZKOLL - 22 - 0041 pályázati azonosító számú „A célodhoz WISZ!” projektjének keretében valósult meg. A projektet a Kulturális és Innovációs Minisztérium 1.900.000 Ft. összeggel támogatta a Nemzeti Tehetség Program keretében. Támogatási időszak: 2022. július 01.- 2023. június 30.

 

Szöveg és fotók: Godó Irén

Partnerek