Könnyed kikapcsolódás: Chill Night a WISZ-ben

2019. október 4.

A szakkollégisták önként szerveződően kitalálták, hogy néhány zsíros kenyér és ropogtatnivaló elfogyasztása mellett töltik el a délutánt-kora estét: kikapcsolódással, beszélgetéssel, nevetéssel és felhőtlen szórakozással. Az esemény az EFOP-1.3.7-17-2017-00221 "A Wáli István Református Cigány Szakkollégium tevékenységének bővítése és minőségi fejlesztése" projekt keretein belül valósult meg.

 

 

A tanulós mindennapok mellett jó volt mindenkinek kicsit felüdülni, s egymásra koncentrálni. Azt hiszem, nem csak én, de a képek is arról tanúskodnak, hogy a jó hangulat nem maradt el.

 

A kolisok előtt álló szakkollégiumi hétvége így már csütörtök este kezdetét vette; jó alapozással, remek hangulatban, a társasjátékok mellett Xbox-FIFA20 és csocsó-versennyel. Az újonnan érkező hallgatók is láthatólag szépen beilleszkedtek, közösségünk alig egy hónap leforgása alatt kovácsolódott össze október elejére. De hát nem csoda, hisz a cél az, hogy mindenki otthonosan érezze magát a Wáliban. A képek remélhetőleg visszaadják ezt a WISZ-életérzést! :)

 

Godó Katalin
Fotók: Varga Borbála, Vas Sándor

 

Még több kép a galériában, ide kattintva!

 

Partnerek