Habiszti-parti Komádiban

2019. október 24.

A komádi tanodások több ízben jártak már a Wáli István Református Cigány Szakkollégiumban, ahogyan mi is meglátogattuk már a megye déli részén található intézményt - nemrég újfent ott jártunk, és a Habiszti - Cigány kulturális társasjátékunkat is magunkkal vittük. Az esemény az EFOP-1.3.7-17-2017-00221 "A Wáli István Református Cigány Szakkollégium tevékenységének bővítése és minőségi fejlesztése" projekt keretein belül valósult meg.

 

 

Bárhol járunk, mindenütt nagy sikere van a társasjátéknak, legyen szó a Magyar Református Egység Napjáról, a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat évnyitójáról, vagy lokális eseményekről, mint például a nemrégi hajdúsámsoni Roma Napról.

 

Most Komádiban mutattuk be a Habisztit, Mózes Áron igazgatóval, Lovász Márton lelkésszel, valamint hallgatóinkkal, Haga Évával, Harsányi Pállal és Visnyei Krisztoferrel. 

 

Kicsik és nagyok egyaránt alig várták, hogy együtt játszanak velünk a helyi általános iskola tornatermében - aki szeretett volna, az odafért az asztalhoz, és kedvére válaszolhatott a kérdésekre.

 

Még több fotó a galériában, ide kattintva!

Partnerek