Fantasztikus beszélgetőest Oláh Gergővel

2019. november 19.

Az X-Faktor harmadik szériájának győztese volt a Wáli István Református Cigány Szakkollégium vendége november 14-én, a Kölcsey Központban. Az esemény az EFOP-1.3.7-17-2017-00221 "A Wáli István Református Cigány Szakkollégium tevékenységének bővítése és minőségi fejlesztése" projekt keretein belül valósult meg.

 

 


Az énekes a "Beszélgetés híres, értéktudatos roma férfiakkal és nőkkel"-eseménysorozatunk harmadik alkalmára látogatott el, ahol a szakkollégium hallgatói és munkatársai mellett szerte Debrecenből érkező rajongóival találkozhatott a Kölcsey Központban.

 

Oláh Gergő közmunkásként dolgozott, amikor lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa tehetségét az X-Faktorban - melynek végül győztese is lett 2012-ben. A nógrádi Karancslapujtőről származó művész folyamatosan imádságban vitte Isten elé családját és karrierjét, ahogyan teszi ezt mind a mai napig is, immáron néggyermekes édesapaként.

 

Az énekes a találkozón elmesélte a tehetségkutatóig vezető rögös utat, az iskola otthagyásától kezdve az első szárnypróbálgatásokig, felhívta a fiatalok figyelmét a médiában rejlő veszélyekre, egyúttal tanúbizonyságot is tett hitéről.

 

Az Oláh Gergővel folytatott teljes beszélgetés hamarosan elérhető lesz a WISZ YouTube-csatornáján.

 

Szöveg: Dezső Attila
Fotók: Kovács Máté

 

Még több kép ide kattintva!

Partnerek