A Szeretethídon önkénteskedtek a WISZ hallgatói

2018. május 28.

Mert segíteni jó!

 

2018. május 26-án, szombaton a WISZ néhány hallgatója (Godó Irén, Godó Katalin, Balogh Deborah Cintia, Katona Csaba és Szipszár Dalma) fogadta a felszálló utasokat a nosztalgia villamoson, mely hosszú éveket szolgált a debreceni forgalomban. A „kicsi kocsi” mind megjelenésében, mind pedig hangulatában a régi korokra emlékeztett, ahol még a sípolás valóságosan is megtörtént, s ahol – ma úgy mondanánk – „fapados” ülőhelyek szolgálták a kényelmet. 

 

  

 

Igazi nosztalgikus élményben volt részük mind az önkénteseknek, akik almát, lufit, és képeslapokat is osztogattak, s mindazoknak, akik felszálltak, s tovarobogtak velük. Nem mellesleg egy frissen egybekelt házaspár is kipróbálta ezt az élményt, ami már csak hab volt a tortán.

 

 

 

 

A WISZ hallgatói szívesen vettek részt a Református Szeretetszolgálat Szeretethíd nevű kezdeményezésében - melyre idén már tizedik alkalommal került sor -, s remélik, jövőre ismét „visszautazhatnak” az időben a nosztalgia villamos jóvoltából, ahol a villamosvezető megjelenésében is a régi korok hangulatát idézte.

 

Szöveg, fotó: Godó Katalin 

Partnerek