Önfeledt élmények az első "WISZ Gokart Nagydíjon"

2018. május 31.

Néhány nappal ezelőtt szakkollégiumunk hallgatói, a vizsgaidőszak derekán gokartozni indultak - soha rosszabb kikapcsolódást! Az esemény az EFOP- 3.4.1 -15-2015-00004 számú „A Wáli István Református Cigány Szakkollégium szakmai fejlesztése ” projekt keretében valósult meg.

Csodás idő köszöntött minket május 29-én, kedden délután, amikor a hallgatók többsége először próbálhatta ki a gokartozás élményét a Balmazújvárosi úton található pályán. Mihelyst kipróbáltuk a 60km/h-s sebességgel száguldó járműveket, a kezdeti félelem elmúlt, és mindannyiunkból előtört a versenyszellem. A gokartok könnyű kezelhetősége miatt a hallgatók egészen hamar ráéreztek a gyorsaság ízére, olyannyira, hogy szeptemberben ismét terveznek egy közös gokartozást, ahová majd már az újonnan felvételizett hallgatókat is szeretettel várják.

 

 

A versengésben nem csak a hallgatók vettek részt, hanem a szakkollégium vezetése is, Mózes Áron igazgató úr, és lelkészünk, Lovász Márton képviseletével.

 

Sokan közülünk nem hitték, hogy képesek lesznek épkézláb teljesíteni a „futamot”. Külső szemmel elég meredeknek tűnt a szituáció, főként a gyorsaság miatt, ám éppen ezért is volt nagyon élményszerű az egész. Jó volt két vizsga között lazítani, és oldani a feszültséget. Nem mellesleg a közös együttlét öröme is fokozta a jó hangulatot. Sok nevetésben és örömben volt részünk, s mivel mindenki legyőzte a kezdeti ijedtségét, elhitte magáról, hogy ha ezt „túlélte”, akkor még rengeteg mindenre lehet képes.

 

Előre a WISZ-szel a célok felé!

 

Még több kép a galériánkban, ide kattintva!

 

Szöveg: Godó Katalin
Fotók: Mózes Áron, Cservák Mária

 

Partnerek