"Hálás vagyok a sok nevetésért és az új barátokért"

2018. augusztus 14.

Miért szeretsz a Wáli István Református Cigány Szakkollégium tagja lenni? 

 

„Az idei tanévben rengeteg új élménnyel gazdagodtam, és sokat megemlíthetnék, ami számomra értékes volt. Kettőt emelnék ki, a gokartozás, és a paintballozás, melyeken május végén, és június elején részt vettem a szakkolisokkal. Azt gondolom, hogy remek csapatépítő program volt mindkettő, sokat nevettünk, és végre úgy éreztem, tényleg egymáshoz tartozunk. Ezek olyan élmények, melyek mindig össze fognak kötni minket. Köszönöm!”

 

Német Márta
Biológia tanár szakos hallgató


„Számomra sokat jelent, hogy megint tanulhattunk új dolgokat, lehetőséget kaptunk arra, hogy olyat próbáljunk ki, amire eddig nem volt még alkalom, illetve hálás vagyok a sok nevetésért, az új barátokért és mindenkiért, aki a munkájával, támogatásával segített ebben a tanévben is. A sok meghatározó élmény közül nálam a focikupa emelkedik ki!”

 

Szilágyi Vanda
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök szakos hallgató

 

„Igen gazdag és élményekkel teli éven vagyunk túl – a pozitívumok közül kiemelkedik, hogy jó barátságba kerültem Cservák Maricával, akárcsak Német Mártival, akivel szobatársak is voltunk egy ideig. Programok közül a nyári tábor, és az áprilisi, JövőKépZés-konferencia a legemlékezetesebbek számomra.”

 

Kalmár Laura
Néprajz-muzeológia szakos hallgató

 

Jelentkezz te is a Wáli István Református Cigány Szakkollégium hallgatójának!
Bővebb információ: http://www.wisz.hu/aloldal.php?id=9​

Partnerek